FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €50.

Privacybeleid

Bag Society gaat uiteraard vertrouwelijk om met al je gegevens. Om jou hier beter over te kunnen formuleren, hebben we een privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op. 

 

1. Over ons

Bag Society 

KVK: 76051544

E-mailadres: info@bagsociety.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 686351014

 

2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we: 

1. Voor- en achternaam 

2. Adres en woonplaats

3. E-mailadres

4. Telefoonnummer 

5. IP-adres

6. Bankrekeningnummer 

 

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens. 

 

Hoe komen wij aan jou persoonsgegevens? 

We verkrijgen persoonsgegevens van jou wanneer je bij ons een bestelling plaatst, een e-mail naar ons stuurt of je inschrijft op onze nieuwsbrief. Wanneer je alleen surft op onze website, verwerken we mogelijk wel (een deel van) je IP-adres.

 

3. Doeleinden 

Wij verwerken je gegevens voor de volgende doeleinden, die toegestaan zijn volgens de wet. 

 

  • Bestellingen: Wanneer je bij ons een bestelling plaatst en iets koopt, moeten wij dat natuurlijk wel aan jou leveren. Daarom verwerken we de gegevens die je bij de bestelling hebt moeten invullen om het product op te kunnen sturen. Als je ons een bestelling hebt geplaatst gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren deze gegevens nog tenminste 7 jaar voor het geval er iets mis gaat met het product en omdat we de facturatiegegevens verplicht 7 jaar moeten bewaren.
  • IP-adres: We willen graag weten hoe je onze website gebruikt. Daarom verwerken we (een deel van) je IP-adres. Het analyseren van je websitebezoek is voor ons een gerechtvaardigd belang. Het is voor ons van groot belang de website te kunnen verbeteren en het heeft maar weinig invloed op jouw privacy. We bewaren het IP-adres maximaal 2 jaar.
  • Nieuwsbrief: We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.
  • Vragen en overig contact: Wanneer jij ons contactformulier invult, zullen we je gegevens nodig hebben om contact met je opnemen. Daarom verwerken wij je naam en e-mailadres, zodat wij je van een antwoord en/of informatie kunnen voorzien. Omdat wij graag nog een tijdje zouden willen terugzien met wie wij contact gehad hebben, bewaren wij deze gegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

 

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Hosting van ons webwinkelsysteem
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Nieuwsbriefsoftware
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten
  • Google Analytics 

Bag Society maakt gebruik van Google Analytics en hiervoor hebben we een bewerkersovereenkomst voor afgesloten. Het IP-adres is gemaskeerd, ''gegevens delen'' is uitgezet en wij maken verder geen gebruik van andere google diensten met de Google Analytics-cookies.

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

5. Jou rechten 

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@bagsociety.nl.

  • Inzage, retificatie en wissing. Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.
  • Beperking van de verwerking. Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.
  • Recht op bezwaar. Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.
  • Gegevensoverdraagbaarheid. Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.
  • Toestemming intrekken. Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
  • Klachten. Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.